Open tuin in 2018

De Zeeuwse Open Tuindagen in 2018 vinden plaats op 8 en 9 juni 2018. Eigenlijk wat vroeg voor onze tuin, dus we hopen op een warm voorjaar. Maar omdat we het vorig jaar zo leuk vonden om te doen, hebben we toch besloten mee te doen. Je vind de actuele informatie op: De Zeeuwse tuin tweedaagse.

We zijn open van 10.00-17.00 uur. Entree is €2,50 inclusief een kopje koffie/ thee.
Sandra Korstanje van SK Tuinatelier is aanwezig met verkoop van stevige vaste planten uit eigen kwekerij. Kijk voor meer informatie op:  http://sktuinatelier.nl/over-tuinontwerper-sandra-korstanje-zeeland-tuinontwerp/

Daarnaast zijn we ook 25 en 26 augustus nog een weekend open, beide dagen van 10.00-17.00 uur. Entree is €2,50 inclusief een kopje koffie/ thee.
Meer informatie volgt later…

Open tuindagen 2017
Onze eerste open tuindagen 2017 in juni en augustus waren een groot succes.Zo’n 250 mensen hebben de tuin bezocht en we hebben hele positieve feedback gekregen. Naast al die leuke gesprekken en ontmoetingen leverden deze dagen nog een aantal verrassingen op. Zo ontdekte mijn zus dat we ook een boom met Reine Claude (in Frankrijk ook bekend als Mirabellen) hebben, we kregen een mooie oude Perenboom van iemand die een oude boomgaard uit ging doen en wilde planten voor  in de bloemenwei. Ook is er iemand langs geweest die met een drone een filmpje van onze tuin in vogelvlucht heeft gemaakt.

Als klap op de vuurpijl zijn er twee professionele fotografen langs geweest die een fotoreportage van de tuin hebben gemaakt. Ook dat was een erg leuke ervaring en de foto’s zijn erg mooi geworden. Waarschijnlijk komt er volgende zomer een artikel in het tijdschrift Landleven. Dat wordt weer een hele nieuwe ervaring, we gaan het allemaal beleven…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.