Open tuin

De Zeeuwse open tuindagen 2019 staan alweer gepland!
Onze tuin is open van vrijdag t/m zondag 21, 22 en 23 juni, steeds van 10.00-17.00 uur.
De entree is 2,50,- inclusief een kopje koffie/ thee.
Adres: Westdijk 6, 4451RD Heinkenszand

We zijn blij te kunnen zeggen dat ook dit jaar Sandra Korstanje van SK Tuinatelier weer aanwezig is met verkoop van stevige vaste planten uit eigen kwekerij.

En dan nog dit: echt iets voor de liefhebber, kruidige kweeperenlikeur van eigen oogst. Eerst even proeven? Dat kan natuurlijk.


Wij hebben er weer zin in!

Naast de Zeeuwse open tuindagen is onze tuin ook nog te bezoeken op 24 en 25 augustus. Meer informatie volgt nog.

De tuin is buitenom de open tuin weekenden niet toegankelijk voor bezoek. 

 

 

 

Open tuin dagen 2018
De open tuindagen op 25 en 26 augustus 2018 gingen helaas niet door!
Door de droogte en hitte is behoorlijk wat schade aan de planten ontstaan die zich niet op tijd laat herstellen. Het is niet erg als de tuin niet perfect is, het is tenslotte natuur, maar nu is het gewoon niet goed genoeg. Hopelijk is het volgend jaar weer beter.

Vorig jaar tijdens de open tuindagen heeft een fotografe een fotoreportage gemaakt van de tuin. Onlangs kwam er een journaliste van Landleven voor een interview langs. We hebben 1 1/2 gepraat en door de tuin gelopen. Ook weer een leuke ervaring.
In het juli-nummer 2018 van Landleven staat een artikel over onze tuin.

 

 

 

De Zeeuwse Open Tuindagen in 2018 vonden plaats op 8 en 9 juni 2018. Het was mooi weer en zo’n 140 mensen kwamen onze tuin bekijken. Heerlijk om met allemaal tuin enthousiastelingen over tuinen en planten te praten, tips en trucs uit te wisselen en weer inspiratie op te doen.
Mooiste uitspraak van de dag, naar aanleiding van een blik op de Vrouwenmantel op de aarden wal: “Hoe bedoel je Vrouwenmantel? Dat is een hele garderobe!”

Sandra Korstanje van SK Tuinatelier was aanwezig met verkoop van stevige vaste planten uit eigen kwekerij. Kijk voor meer informatie op:  http://sktuinatelier.nl/over-tuinontwerper-sandra-korstanje-zeeland-tuinontwerp/

Open tuindagen 2017
Onze eerste open tuindagen 2017 in juni en augustus waren een groot succes.Zo’n 250 mensen hebben de tuin bezocht en we hebben hele positieve feedback gekregen. Naast al die leuke gesprekken en ontmoetingen leverden deze dagen nog een aantal verrassingen op. Zo ontdekte mijn zus dat we ook een boom met Reine Claude (in Frankrijk ook bekend als Mirabellen) hebben, we kregen een mooie oude Perenboom van iemand die een oude boomgaard uit ging doen en wilde planten voor  in de bloemenwei. Ook is er iemand langs geweest die met een drone een filmpje van onze tuin in vogelvlucht heeft gemaakt.

Als klap op de vuurpijl zijn er twee professionele fotografen langs geweest die een fotoreportage van de tuin hebben gemaakt. Ook dat was een erg leuke ervaring en de foto’s zijn erg mooi geworden. Waarschijnlijk komt er volgende zomer een artikel in het tijdschrift Landleven. Dat wordt weer een hele nieuwe ervaring, we gaan het allemaal beleven…

 

Comments are closed.